2
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για διαχρονικές εικόνες σε ένα γάμο. κάθε ζευγάρι, κάθε συναίσθημα, κάθε επισκέπτης, Ο χορός, το γέλιο και το δάκρυ, είναι μια φωτογραφία που περιμένει να ληφθεί. Οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, οι ανήσυχες στιγμές και η ανυπολόγιστη αγάπη θα επηρεάσουν τον τρόπο που η μέρα θα δει και θα θυμόσαστε. Όντας στην υπηρεσία της αγάπης και συλλαμβάνοντας την ομορφιά μιας συνδεδεμένης οικογένειας μέσα στο πανδαιμόνιο της ημέρας του γάμου, εμπνέομαι και κάνω το καλύτερο για να συλλάβω τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Ο γάμος σας θα διαρκέσει μια ημέρα, αλλά χρόνια αργότερα η αγάπη σας και οι φωτογραφίες θα παραμείνουν. Αναλαμβάνω υπεύθυνα φωτογραφίζοντας κάθε σημαντική σας στιγμή για να οικοδομήσουμε μια συλλογή από αξέχαστες εικόνες. Η ελπίδα μου είναι ότι αν και θα περάσουν δεκαετίες από την ημέρα του γάμου σας, μια ματιά στο άλμπουμ θα φέρει πίσω τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που γιορτάσατε την ημέρα εκείνη.
 
Οι τιμές ξεκινούν από 800 €  και τα πλήρη πακέτα περιλαμβάνουν:

 

 • Προετοιμασία νύφης-γαμπρού, τελετή και δεξίωση.

 • Συνάντηση πρίν τον γάμο και φωτογράφηση σε εξωτερικό περιβάλλον επιλογής.
 • Καλλιτεχνική φωτογράφηση μετά τον γάμο.

 • Βιντεοσκόπηση μυστηρίου high definition

 • Όλες οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και το βίντεο high definition σε σκληρό δίσκο.

 • Όλες οι φωτογραφίες και το βίντεο online σε αρχείο προστατευμένα με κωδικό για πρόσβαση οποιαδήποτε ώρα από συγγενείς και φίλους.

 • Επεξεργασία αισθητικού ρετούς όλων των φωτογραφιών.

 • Επιπλέον επιλογή σε ασπρόμαυρη απόδοση φωτογραφίας.

 • Ψηφιακά άλμπουμ και τυπωμένες φωτογραφίες για ζευγάρι και γονείς.
 • 1 φωτογραφία 60 x 80 σε καμβά η φωτογραφικό χαρτί

 • Όλες οι τελικές επεξεργασμένες φωτογραφίες παραδίδονται εντός δύο εβδομάδων.

 

ΕΞΤΡΑ:

 • Δεύτερος φωτογράφος
 • Λήψη με drone

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδανική προσφορά για εσάς

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΑΜΟΥ


Έχετε το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό σας. Φυσικά αρχίζετε τον προγραμματισμό σας αμέσως. Αυτές οι ιδέες που είχατε για τον ονειρεμένο γάμο σας είναι ωρα να τεθούν σε δράση. Τελικά βρήκατε τον τέλειο χώρο γάμου και στη συνέχεια οι συγγενείς λένε ότι ήρθε η ώρα να κλείσετε τον φωτογράφο του γάμου σας. Αλλά πως; Μια σύντομη πληκτρολόγηση στο Google “φωτογράφοι γάμου”;

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε έναν καλό φωτογράφο γάμου. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό φωτογράφο γάμου για σας.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό και κάνετε κάποια έρευνα


Τα περισσότερα ζευγάρια θα έχουν έναν προϋπολογισμό για τον γάμο τους και μέσα σε αυτή την ανάγκη να διαθέσουν τα χρήματα σε ότι θέλουν να αγοράσουν. Υπάρχουν τόσοι φωτογράφοι γάμου και οι τιμές ποικίλλουν μαζικά. Έτσι, ενώ είναι εύκολο για μένα να καθίσω εδώ και να πω “Ω οι καλύτεροι φωτογράφοι γάμου θα χρεώνουν αυτό το πολύ”,  η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να βρείτε ένα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Η συμβουλή μου είναι να διαθέσετε μεγάλο ποσοστό του συνολικού προϋπολογισμού σας στη φωτογραφία γάμου σας. Αυτό επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε όλα τα άλλα πράγματα, όπως ο τόπος της εκδήλωσης, το μενού, την διακόσμηση, το νυφικό, τα προσκλητήρια, τα στέφανα, το κοστούμι, το χτένισμα και το μακιγιάζ κ.α. Στα περισσότερα λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις. Οπότε μην είστε η νύφη με την καλύτερη τούρτα σοκολάτας, αλλά με καμία αξιοπρεπή φωτογραφία για να την θυμάστε.

Η ποσότητα δεν είναι ίδια με την ποιότητα


Μια ερώτηση που συχνά τίθεται είναι «πόσες φωτογραφίες θα πάρω;». Μερικές φορές ακολουθείται από την ατάκα “Ο τάδε Photography είπε ότι θα μου δώσει 4000 φωτογραφίες”. Αν χρειάζεστε 4000 φωτογραφίες, τότε πιθανότατα θέλετε έναν βιντεογράφο και όχι έναν φωτογράφο.

Η φωτογραφία είναι τέχνη και θέλετε τις καλύτερες φωτογραφίες. Δεν είναι ένα φορτίο ασφάλισης. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη και κανένας τρόπος να εξασφαλιστεί ένα ποιοτικό προϊόν με πάνω από 2000 φωτογραφίες. Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι συνήθως οι φθηνότεροι φωτογράφοι γάμου που υπόσχονται αυτό, αφού έχουν μπερδευτεί περισσότερο = καλύτερο. Θα προτιμούσατε να έχετε 500 τέλειες εικόνες ή 2000 στιγμιότυπα; Τελικά όμως ακόμα και έναν ποιοτικό φωτογράφο να προσλάβετε με εξαιρετικές φωτογραφίες, αν δεν σας αρέσει ο χαρακτήρας του δεν θα πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα απο εκείνον. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή και η τάση σήμερα είναι να αποκτήσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο όλων των φωτογραφιών γάμου σας από τον φωτογράφο σας. Συνήθως αυτά θα είναι σε μορφή υψηλής ανάλυσης και παραδίδονται σε USB, η μέσω λήψης από το site του φωτογράφου.

Τα περισσότερα ζευγάρια θα δουν τις φωτογραφίες του γάμου τους όταν τις παραλάβουν πριν τις αποθηκεύσουν σε ένα ντουλάπι, η σε έναν σκληρό δίσκο στον υπολογιστή.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια καλή ιδέα. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί. Πρώτον, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Τι γίνεται αν χάσετε το USB η αν σπάσει; Και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Είναι απλά μια ηλεκτρονική συσκευή και έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής.

Επίσης, σκεφτείτε τι είναι οι φωτογραφίες σας για το γάμο σας; Είναι ένα ανεκτίμητο οικογενειακό κειμήλιο που τεκμηριώνει την οικογένειά σας σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας. Πώς θα νιώθετε αν τα χάσατε; Δεν έχει νόημα να βεβαιωθείτε ότι προστατεύονται με ασφάλεια;

Ως επαγγελματίας φωτογράφος γάμου μπορώ σε μεγάλο βαθμό να εξασφαλίσω ότι οι φωτογραφίες του γάμου σας προστατεύονται σωστά. Το υλικό μου αποθηκεύεται σε NAS πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από τους δίσκους μου, το υλικό αποθηκεύεται και σε κρυπτογραφημένο online σκληρό δίσκο. Θα εξακολουθώ να έχω τις φωτογραφίες σας. Τι γίνεται όμως όταν δεν θα είμαι εδώ; Ποιος ξέρει τι θα συμβεί σε δέκα η είκοσι χρόνια; 

Ακολουθούν μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι οι εικόνες σας προστατεύονται από όλες τις πιθανότητες.

Το Άλμπουμ Γάμου

Μπορεί να είναι ένας ψηφιακός κόσμος, αλλά ένα πραγματικό γαμήλιο άλμπουμ εξακολουθεί να έχει τον παράγοντα της ομορφιάς και της έκπληξης. Δεν είναι μόνο το άλμπουμ σας ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε την ημέρα σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, είναι επίσης ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας.

Απλά φανταστείτε για μια στιγμή σε είκοσι η τριάντα χρόνια. Με λίγη τύχη θα κάθεστε με τα εγγόνια σας και θα θελήσουν να δουν τις φωτογραφίες του γάμου σας. Ακριβώς όπως θέλατε και εσείς να μάθετε τα πάντα για τους παππούδες σας όταν ήταν νέοι. Τώρα φανταστείτε να βγάλετε από κάποιο ντουλάπι ένα usb…

Αντίθετα ένα φυσικό άλμπουμ θα σταθεί στη δοκιμασία του χρόνου. Καθίστε και ξεφυλλίστε τις σελίδες μαζί τους. Αφήστε τους να γελάσουν αντ ‘αυτού στα ρούχα «παλιάς μόδας» που όλοι φορούσαν και τα ξεκαρδιστικά κούρεματα. Όπως ακριβώς κάνατε με τους γονείς και τους παππούδες σας!

Ένα επαγγελματικό άλμπουμ γάμου θα σχεδιαστεί για να διαρκέσει για πάντα και θα εξακολουθεί να φαίνεται καταπληκτικό ακόμα και μετά από δεκαετίες.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Ως απόφοιτος τεχνικός ηλεκτρονικών και υπολογιστικών συστημάτων, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι για περισσότερα από 15 χρόνια που επισκευάζω υπολογιστές το πρώτο βήμα μου είναι πάντα να δημιουργώ αντίγραφο ασφαλείας του σκληρού δίσκου. Ο νόμος του Μέρφι υπαγορεύει ότι εάν μπορεί κάτι να πάει στραβά τότε θα το κάνει. Πιστέψτε το ή όχι, ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή είναι το πιο πιθανό στοιχείο που αποτυγχάνει. Εάν έχετε μεταφορτώσει τις εικόνες σας στον υπολογιστή σας και δεν τις έχετε αντιγράψει κάπου αλλού, τότε μπορεί να καταλήξετε να χάσετε τις φωτογραφίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα αντίγραφο αλλού. Αυτό θα μπορούσε να είναι σε usb, αφαιρούμενο σκληρό δίσκο ή να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία backup cloud.

Υπηρεσίες Backup Cloud

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες γάμου σας online σήμερα. Το προφανές φυσικά, είναι το Facebook, αλλά δεν το συνιστώ, αφού το Facebook αποθηκεύει μόνο εικόνες χαμηλής ανάλυσης και η εξοικονόμηση χώρου χρησιμοποιεί μεγάλη συμπίεση. Ως αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται υπέροχες στην οθόνη σας, αλλά όχι εάν θέλετε να τις εκτυπώσετε. Θα συνιστούσα το Google drive η το Onedrive της Microsoft. Δεν υπάρχει όριο για το μέγεθος των φωτογραφιών που αποθηκεύετε. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές όπως  το Dropbox κ.λπ. Οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές π.χ. 2 ευρώ τον μήνα για 50 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ελέγξτε ξανά και  ξανά

Ακριβώς επειδή έχετε αποθηκεύσει τις εικόνες σας σε πολλές τοποθεσίες, αξίζει να ελέγχετε περιστασιακά για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα δυσάρεστο. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα χειρότερο από το ότι σε λίγα χρόνια το usb σας έχει σταματήσει να λειτουργεί η για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας που έχετε κάνει αποθήκευση online.

Δεν χρειάζεται να ελέγχετε καθημερινά ή ακόμα και εβδομαδιαία, αλλά κάθε χρόνο ή δύο θα σας δώσει την άνεση που χρειάζεστε ώστε οι φωτογραφίες σας να αποθηκεύονται με ασφάλεια.

Περίληψη

Αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ίσως ένα κομμάτι ενός βαρετού θέματος για τους περισσότερους. Οι πιθανότητες είναι ότι το διαβάζετε αυτό ως νύφη και σκέφτεστε ότι επιλέγοντας το νυφικό σας είναι πολύ πιο συναρπαστικό! Ωστόσο, να θυμάστε ότι η τεχνολογία κάποια στιγμή θεωρείται ξεπερασμένη. Όλα τα ηλεκτρονικά χαλάνε. Λίγα λεπτά για να διασφαλίσετε ότι οι φωτογραφίες σας είναι ασφαλείς, θα σας σώσουν από πολλές εκπλήξεις για τα επόμενα χρόνια!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ – ΑΡΡΑΒΩΝΑ

Ο αρραβώνας είναι ένας συναρπαστικός χρόνος της ζωής σας. Αφού επιλέξετε τον φωτογράφο γάμου σας, ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθανθείτε πιο άνετα μπροστά από την κάμερα είναι έχετε ένα μια φωτογράφηση πριν τον γάμο ή την φωτογράφηση των αρραβώνων σας. Έτσι θα έχετε μια μεγάλη ιδέα για το πώς θα είναι τα πράγματα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου την ημέρα της τελετής. Πολλοί ανθρώποι βρίσκουν την ιδέα της φωτογράφησης φοβιστική. Για αυτό τον λόγο μπορείτε να αισθανθείτε πιο χαλαροί και είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να γνωριστούμε περισσότερο. Σας υπόσχομαι ότι η φωτογραφική σας συνεδρία θα είναι διασκεδαστική και γεμάτη γέλια. Θέλω να απολαύσετε τον χρόνο που θα περάσουμε μαζί για να αιχμαλωτίσω φωτογραφικά την ευτυχία και την αγάπη μεταξύ σας . Τυπικά αυτό
Διαρκεί περίπου μια με δύο ώρες και εγγυώμαι καταπληκτικά αποτελέσματα. Οι τελικές εικόνες είναι ιδανικές για μια μεγάλη εκτύπωση στο σαλόνι σας η όπου επιθυμείτε.

ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ;

Εάν έχετε ένα αγαπημένο μέρος στο μυαλό σας που έχει ιδιαίτερο νόημα για εσάς τότε θα ήταν ιδανικό. Για παράδειγμα ο χώρος του γάμου σας η κάποιο τοπίο που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν. Διαφορετικά, συνιστώ συνήθως κάποια δικά μου τοπίατα οποία έχουν εκπληκτικά σκηνικά και είναι ιδανικά για εκπληκτικές φωτογραφίες.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ;


Η ιδανική ώρα είναι εκείνη που ο φωτογράφος  αναφέρει ως «χρυσή ώρα». Αυτό είναι περίπου μία ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα. Αυτή τη στιγμή της ημέρας, το φως είναι πιο μαλακό και κατάλληλο. Είναι δυνατό να δημιουργήσουμε εξαιρετικές φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά αυτή τη συγκεκριμένη ώρα είναι καλύτερα. Έτσι, όταν προγραμματίσουμε την μέρα της φωτογράφησης, θα προτιμώ πάντα τη χρυσή ώρα αν είναι δυνατόν, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν έχετε φορτωμένο πρόγραμμα λόγω του γάμου.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ;


Η πρώτη προτεραιότητα είναι να είστε άνετοι. Έτσι φορέστε κάτι που αισθάνεστε καλά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρούχα με τεράστιες ετικέτες σχεδιαστή. Ο λόγος είναι ότι θέλω να είστε το κέντρο της προσοχής, και όχι μια διαφήμιση για μια εταιρία ειδών ένδυσης.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ-Η Η ΠΙΟ ΕΥΣΩΜΟ-Η;

Να είστε ευτυχισμένοι έτσι όπως είσαστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας.

ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ;

Χρησιμοποιώ μηχανές πλήρους καρέ της Sony. Έχω τρεις φωτογραφικές μηχανές πάντα στην τσάντα μου. Οι μηχανές πλήρους καρέ μου επιτρέπουν να καταγράψω τις καλύτερες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (π.χ. εκκλησία). Από φωτισμό δουλεύω ενσύρματα και ασύρματα συστήματα της Godox.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ναι απολύτως. Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα συνοδεύονται από πλήρη άδεια προσωπικής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να εκτυπώσετε, η να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Και φυσικά μπορείτε να δώσετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σε φίλους η οικογένεια. Γενικά, ο μόνος περιορισμός είναι η εμπορική χρήση. Ρωτήστε πρώτα πριν πωληθεί κάποια φωτογραφία.

ΠΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ;

Ο αριθμός των φωτογραφιών που λήφθηκαν εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. π.χ. τον αριθμό των επισκέπτων, ώρες κάλυψης, προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Κατά μέσο όρο ο αριθμός ενός μυστηρίου είναι περίπου 500 – 800 φωτογραφίες.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Κατόπιν συννενόησης.